Όροι Χρήσης

Πνευματικά Δικαιώματα

Το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου ανήκει στο Paradise-flowers.gr και προστατεύεται από το Νόμο. Όλα τα περιεχόμενα του site (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων και φωτογραφιών) είναι πνευματικής ιδιοκτησία του Paradise-flowers.gr και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρίας.

Προσωπικά δεδομένα

Το Paradise-flowers.gr εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλεται προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος.

Περιορισμός Ευθύνης

Το Paradise-flowers.gr έχει κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσία υψηλής ποιότητας ωστόσο δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Το Paradise-flowers.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Ισχύων Νόμος

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του Paradise-flowers.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Εγγύηση Αντικατάστασης

Το Paradise-flowers.gr εγγυάται φρέσκα λουλούδια με διάρκεια από 5 ως 7 μέρες τουλάχιστον. Εφόσον δεν είστε ικανοποιημένοι με τη διάρκεια και τη ζωντάνια των λουλουδιών και των φυτών μας είμαστε πρόθυμοι να σας το αντικαταστήσουμε εντός συγκεκριμένης χρονικής περιόδου μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημά μας.
Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες μέσω της ιστοσελίδας μας https://paradise-flowers.gr/

ή στο τηλέφωνο ( +30 ) 2310766089, 6932 916 233

ή, εναλλακτικά, στέλνοντας μας ένα email στο info@paradise-flowers.gr
Κατά την παραγγελία θα πρέπει να ορίσετε τον κωδικό του προϊόντος, την επιθυμητή έκδοση, ακριβείς πληροφορίες παραλήπτη, τηλέφωνο και κινητό τηλέφωνο, την ημερομηνία και την ώρα που θέλετε να παραδοθεί, ευχετήριες κάρτες και κάποια σχόλια.

Τρόποι Πληρωμής

  • Με πιστωτική κάρτα, μέσω του ασφαλούς συστήματος της Eurobank με κάρτες Visa , Mastercard ή Maestro
  • Με Αντικαταβολή
  • Με Τραπεζική Κατάθεση

Πολιτική ακύρωσης

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του μόνο εάν η επιλογή / μέθοδος πληρωμής είναι με κατάθεση .

Για το λόγο αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό προϊόν πριν ολοκληρώσετε την πληρωμή σας με πιστωτική κάρτα ή με paypal .

Ώρες για την ακύρωση της παραγγελίας

1 . Παραγγελίες από τις 00:00 – 13:00 – μπορούν να  ακυρωθούν την ίδια ημέρα

2 . Παραγγελίες από τις 13:00 – 24:00 – μπορούν να ακυρωθούν την επόμενη ημέρα, μέχρι τις 12:00

Μετά από αυτές τις προθεσμίες η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί . Σε περίπτωση ακύρωσης θα επιστρέψουμε τα χρήματά σας , ακόμη και στη περίπτωση της κατάθεσης από εσάς σε τραπεζικό μας λογαριασμό.

Μέθοδοι Αποστολής

Όλα τα λουλούδια αποστέλλονται με εξειδικευμένες εταιρείες για την αποστολή λουλουδιών

ACCOUNT
Λίστα επιθυμιών
Λίστα επιθυμιών
Σύνδεση
Δημιουργία Λογαριασμού

Ένας σύνδεσμος για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε αυτόν τον ιστότοπο, για την διαχείριση της πρόσβασης στον λογαριασμό σας, και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου.

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

TOP
Θα σας άρεσαν επίσης...

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ 0